Christmas Üzletek Puerto Rico

Posted by Jiky at 8:58 PM

Friday, November 13, 2009

Shopping in Puerto Rico lehet egy nagyon kellemes élmény, mert nem számít, hogy Ön a külföldieket az ország vagy a tartózkodási mindig üdvözlendő, tárt karokkal.

Itt a Karácsony karneválok nyújt Önnek tájékoztatást a karácsonyi Üzletek Puerto Rico. Az ország tarkított néhány világszínvonalú bevásárlóközpontok, mint a félelmetes Plaza Las Americas, amely néhány legjobb bemutatóteremben a nemzetközi márkák, mint a Charlotte Russe, Ranger, Zara, és a Gap, hogy csak néhányat említsünk. A Cronopois és a Svájci Cake van a többi nagyszerű bevásárlóközpontokat az országban, amelyek figyelembe egy különleges ünnepi íz alatt karácsonykor. Kedvezményes értékesítés kínálják a különböző üzletek a bevásárlóközpontok az ünnepi szezonban, így képesek lecsapni néhány bevált olcsón ebben az évszakban. Vásárláskor karácsonyra, keresse meg a Puerto Ricó-i vízi jármű a kormány regisztrált üzletek és kézműves központok szerte az országban.

A fa faragott szobrok és figurák, kézzel készített csipkék és szivar és ami a legfontosabb a pompás farsangi maszkok néhány tétel keresni ebben az országban. Rio Piedras híres bevásárló utcája van, ahol megtaláljuk a közút mindkét oldalán vannak tetszett a boltok és áruházak eladási művészeti és kézműves hagyományos és egyedi Puerto Rico-i. Nos, ha a kereső tényleg olcsó vásárlás a legjobb hely-hoz látogat lesz a gyár meghódítására Old San Juan és Canovanas régióban.

0 comments: