Karácsony Üzletek Venezuelában

Posted by Jiky at 12:58 PM

Wednesday, November 18, 2009

Vásárlás Venezuela olyan tapasztalat is. Ha ez, ha ön tervez vásárolni ezt a karácsonyt, itt van a karácsony karneválok nyújt Önnek tájékoztatást Karácsony Üzletek Venezuela.

A legnagyobb város Venezuela, Caracas általában tekinthető a divat fővárosa az ország. Importált áruk, ékszerek az egyedülálló venezuelai művészet és a kézművesség Itt megtalálja az egészet.

A város tarkított néhány világszínvonalú bevásárlóközpontok, mint a közép-kereskedelmi Ciudad Tamanaco amely híres a tömbben a divatos butikok, éttermek és mozik. Centro Sambil Caracas valójában a legnagyobb bevásárlóközpont Dél-Amerikában több mint 500 üzletek, amelyek mindegyike kiválóan teljesítenek a saját osztályától. Emellett vannak még éttermek, színházak a bevásárlóközpontban, ahol chill out közben vásárolni, míg a gyerekek élvezik a vidámpark lovagolni. El recreo és Paseo de Las Mercedes vannak a másik nagy bevásárló Caracasban. Boliver egy másik divatos város Venezuela.

Üzletek, mint Expobrax, A Night at a klub, és persze Divat az Ön számára néhány a legújabb és a legdivatosabb a divat attires. Azonban, ha a megvásárolni kívánt valamit alapvetően venezuelai számára a karácsonyi ajándékokat, a legjobb fogadás lesz a helyi kézművesség, különösen a színes és egzotikus maszkok. A kéz szőtt függőágyak, helyi szinten ismert chinchorros is nagyon elegáns darabokat művészet, mert finoman szőtt vékony, ágai a kemény természetes szálak. Along with this is kap kézzel szőtt kosarakat, kalapok és kézitáska, amely valóban ad a ruhád az egzotikus megjelenés. A kerámia termékek, megjelenik fényesen a pályamenti nem lehet kihagyni.

0 comments: