Évzáró Üzletek Magyarországon

Posted by Jiky at 3:58 PM

Tuesday, November 3, 2009

Shopping Magyarországon is nagy élmény, mert akár böngészés közben keresztül a kis ajándék üzleteket a nagy bevásárlóközpontokat. Itt a karácsony karneválok szóló információkat a karácsonyi Üzleteink Magyarországon.

A belvárosra, ahol megtaláljuk a nagy bevásárló központja Magyarország. Duna Plaza egyik legnagyobb bevásárlóközpontja Budapesten, amely a bélelt mint 200 üzlet, amely magában foglalja a butikok és specializált boltokban.

Azonkívül ez is találsz bevásárlóközpontok, mint a West End-City Center, Pólus Center, amely valójában a legnagyobb bevásárlóközpont Kelet Európa, az Euro Park. A Westend City Center egyike a legújabb bevásárlóközpontok a városban. Ebből több mint 400 üzlet és 10 termes mozi komplexum. Ezeken kívül a Mammut és a MOM Park a két legjobb bevásárlóközpontok Budán. A Mammut Bevásárló központ berendezett mintegy 300 üzlet és számos étterem és fitness-központok. Ha szeretné vásárolni a régiségeket Magyarországon, a Várnegyed a legjobb helyen jár. Számos szakosodott árusító üzletek magyar kézimunka. A másik fontos helyet ahol vadásznak régiségek a Falk Miksa Utka. Shopping Magyarországon hiányos, ha nem indulged az örömben kortyolgatva néhány egzotikus és gazdag borok itt. Váci Utka a legismertebb és zsúfolt, a sétáló utcák Magyarországon. Az utca bélelt butik, szakosodott üzletek és galériák ékszert üzletek és Borszaküzletek. Keresse meg a legjobb borok a House Magyarország és egy kis részére-a barátok és rokonok alatt karácsonykor.

0 comments: