Staten Island Karácsony Üzletek

Posted by Jiky at 4:58 AM

Monday, November 23, 2009

Staten Island Karácsony boltok tele vannak karácsonyi árut és mégis élénk üzleti ebben a vidám szezonban. Mint a világ minden táján ezen a területen közel New York emelkedik, a teljes szellemében alatt az ünnepi szezonban.

Staten Island több híres karácsonyi tárolja, mint itt az összes híres sorokat a boltokban. Egyes üzletek gyönyörűen díszített ebben az időszakban több vásárlót vonzani, valamint a turisták számára.

Staten Island Üzletek
New York, a vásárlók paradicsoma és néhány a legtöbb világhírű nevek a divat találhatók itt, és Staten Island sem kivétel ez alól. Néhány luxus üzletek itt Saks Fifth Avenue, Tiffany-& Co, Cartier, Barneys New York, és Versace Giorgio Armani. Üzletek híresek karácsonyi díszek. Bergdorf Goodman, Bloomingdale's, Century 21, Fortunoff, a H & M, Henri Bendel, Lord és Taylor, a Macy's van néhány nagyon jól neves New York-i boltban árusít mindent WALKMAN ® tárca. Staten Island Karácsony üzletek csábítanak minden passerby menni belülről és nézz körül. Az üzletek eladni mindent innerwear to houte coutre.

Macy's egy másik jól ismert boltban. Tulajdonképpen mindent kínál a legújabb tervező kopás játékoktól és játékok mellett karácsonyi bevásárlás. A többi megyei üzletek szintén névértéken az is az előbb említett. Minden tökéletesen díszítik a karácsonyi és a karácsony valóban nem tárol. Staten Island Karácsony üzletek Regisztrálj nagyszámú értékesítés minden karácsonyi szezonban.

0 comments: