Christmas Üzletek Olaszországban

Posted by Jiky at 9:58 AM

Thursday, November 5, 2009

Divat a magasban, amit olaszország szól. Ha Ön egy divat furcsaság gerjedtek át a ruhát kap látni a FTV modellek visel, Olaszország teheti álmait. Ne törődj árai; van szüksége egy merész lelkiállapotban ha kívánja viselni merész ruhát.

Magától értetődik hogy a hub a divat, Olaszország terhelések hogy felajánlják a vásárlók, és ha te egy kényszeres vásárló, gerjedtek a puszta látványa az elegáns boltok, van jó hír az Ön számára. Évzáró Üzletek olaszországi fantabulous.Prada, Gucci, Frendi és az Armani is sweep you off a lábát, de a toronymagas árakat elsöprő te le a lábad úgy tűnik, egy természetes velejárója is. De semmi nem fog csalódni, mint, outlet üzletek és bevásárlóközpontok a konnektorból egy bimbózó jelenség Olaszországban, és lehetőséget teremt mindenki számára, hogy kihasználják a márkás áruk elfogadható áron és gyakrabban, mint nem, a mélypontját árak alatt a diszkont szezonban.

Bizonyos dolgokat kell szem előtt tartanunk, miközben választó Christmas Shopping Olaszországban. Üzletek zárva vannak hétfőn reggel és nem egy alkalommal továbbra is zárva tartanak a nap folyamán. Legyen felkészülve állni a sort, ha célzott a kivezető tárolja a tervező galéria. Legyen ott a bolt előtt megnyílik a 9,30, vagy esetleg csak a végén állt a sorban órákig. Jobb megértéséhez a kiskereskedelmi üzletek és a kedvezmény körét és évszakok, vegyél egy könyvet: "Lo Scopri Occasioni" Theodora Van Meurs elérhető a legtöbb vezető könyvesboltokban. Nem hagyják élni the Detaxe azaz az adó-visszatérítés az ember vásárlási elhagyásakor az Európai Unióban.

Az alábbiakban a neve néhány bevásárlóközpontok, megyei üzletek és tervező irodák galéria, mely az segít, míg a karácsonyi bevásárlás töm Olaszországban.

Oviesse
Natale Oggi
Érmevizsgáló
Rinascente
Cinecitta Due
Granai Azt
I Gigli
Rocco Casa
Porta Romanina La
CinecittaDuo Centro Cmmerciale
A UPM
Esselunga Porta
The Prada lefolyó található a város Montevarchi Toszkánában, a Gucci outlet Toszkánában (Leccio Reggello), az Armani konnektorból a város Vertemate, Como közelében vannak, csak hogy néhányat említsünk.

0 comments: