Karácsonyi Bronners Store

Posted by Jiky at 9:58 PM

Sunday, November 8, 2009

1945-ben alapított Wally Bronner, Bronners karácsonyi tárolandó Frankenmuth, Michigan egyike a világ legnagyobb évben karácsonyi boltban.

Bronners funkció végtelen árut és karácsonyi ajándékok, beleértve a karácsonyi díszek, mesterséges karácsonyfák, karácsonyi fények, betlehemes jelenetek, karácsonyi díszek, gyűjtők, és több. Alábbiakban tárgyalt a lista a tételek, amelyek a megjelenő Bronners karácsonyi készlet:

Christmas Tree - Karácsonyi Bronners tárolására kínál, rendkívül széles választéka prémium műfenyőfákat. Vannak előre megvilágított fák csodálatos pislákoló fény. Balzsam jegenyefenyő, Harrison Manchester borovi fenyő és néhány egyedi fa elemek jelenhetnek meg, vagy anélkül fények. Mind a fák gyulladásgátló és tartalmazzák áll. Fa tartozékok, többek között karácsonyfa díszek, a fa állványok, fa Toppers, talmi virágfüzérek és karácsonyfa tárolni zsákok. Van egy gazdag Santa and hóembert díszeket a fiatalok a szíve mélyén.

Karácsonyi Fények - Bronner ajánlatok hatalmas választékát kivilágított termék köztük miniatűr fényeket, kötél lámpák, megvilágított fák koronája, pezsgőfürdő fények, éjszakai fények és C7 és C9 virághagymák és zsinórok. Bronner's can fényében minden része otthoni vajon ez a karácsonyfa, koszorú, ajtó, tükör, lépcsőn vagy középpontjába. Bronner ajánlatok számos újdonságot fény készletek több színben. Top a fán egy égő csillag vagy angyal, beleértve a holografikus, irizáló, és száloptikás opciókat.

Christmas Collectibles - Bronner's hordoz széles választéka gyűjthető figurák, díszek, Nativities és a kivilágított házak. A gyűjtők üveg dísz: Christopher Radko egy azonnali és egy féltve őrzött családi ereklye ajándék. Egyéb gyűjthető tételek, beleértve a Jim Shore mikulások, Pipka mikulások, hó babák, mackók and fészkelő babák.

0 comments: