Karácsony Üzletek Washingtonban

Posted by Jiky at 9:58 AM

Thursday, November 19, 2009

Washington államban általában hivatkozott a Evergreen State of USA. Azt szokták mondani hogy ez az állapot hozza az amerikaiak együtt az év során karácsonyt, így lehetővé teszi, hogy megtudja, van karácsonyi karneválok, amit az állam nyújt szempontjából Karácsony Üzletek Washingtonban.

Akár az Auburn, Burlington, Kent vagy Seattle-ben, szinte minden nagyobb városában a washingtoni tudjuk ajánlani néhány igazán egyedi elemeket, hogy adjunk a bevásárlókosárba alatt karácsonykor.

A szupermarket Mall of Auburn egyik legnépszerűbb bevásárló úti cél, amely a több mint 130 üzlet és megyei üzletek, amelyek magukban foglalják a márkaneveket, mint a Nordstrom Rack, Banana Republic Factory Store, DKNY, Ann Taylor Loft, Mikasa, Eddie Bauer Outlet, Liz Claiborne aljzatba, és még sok más. A Nagy Fal Shopping Mall Kent nyújthat Önnek egy pán-ázsiai tapasztalatokat vásárolni, mert itt vannak a különböző üzletek, szakosodott, és tükrözik a kultúra és a hagyományos elemek olyan országok, mint Kína, Japán, Korea és thai. Itt is vásárolhatnak egyes egyedi karácsonyi ajándék elemek a barátok és a családok a kiskereskedelmi üzletek és hozza haza egy másik ízét a karácsony. Tudod felemelni a karácsonyi vásárlási élmény egy egészen más szinten vásárolni a Coupe's Village, mely egy bevásárló központ található, a festői Whidbey Island-Coupeville. Itt élvezheti a különböző vásárlási kiskereskedelmi egységek, és gyűjtsük össze néhány finom régiségek és ajándéktárgyak.

0 comments: