Karácsonyi Üzletek Sydney-ben

Posted by Jiky at 6:58 PM

Monday, November 16, 2009

A legnagyobb ausztráliai város fészkelt délkelet Ausztráliában a Tasman tenger; Sydney végső rendeltetési öröm vásárolni szerető vásárlók.

Karácsony üzletek Sydney mentes nyüzsgést kozmopolita mint más városokban. A legjobb tulajdonsága vásárlás Sydney hogy az üzletek és bevásárlóközpontok vannak rövid távolságra egymástól, és ezáltal teszi a feladatot bevásárló könnyebb.

Míg foglalkozó üzletek karácsonyi Sydney-ben lenne az igazságtalanság maga mögött hagyni a neve a Queen Victoria Building. A megdöbbentő példája a viktoriánus építészet tarkított 190 tervezői címkék és szakboltokban hogy megfeleljenek a fogyasztók igényeinek is. A Strand Arcade ad otthont az Ausztrália legjobb dizájnüzleteknek, ékszerészek és butikok. David Jones tekinthető Sydney legrégebbi áruház eladási legjobb és legdrágább árut. Ez egyike a világ egyetlen áruházak továbbra is megjelennek az eredeti név. A legjobb hely a válasszák bevásárló közben rövid az idő üvegházi és MLC Központ, amelyek kölcsönhatásban áll egymással egy fedett felüljáró.

Plaza Chifley egy otthont a világ legnagyobb stílusos és figyelemre méltó nemzetközi márkákat. Van néhány kiváló piacokon fészkelt Sydneyben ahol megtalálhatja ruhák, bútorok és kézműves sült karácsonyi édesség. Annak érdekében, hogy több információt gyűjtsön karácsony üzletek világszerte bejelentkezni a web-oldalunkat karácsonyi karneválok.

0 comments: