Karácsonyi Harisnya Hangers

Posted by Jiky at 6:58 PM

Monday, November 30, 2009

Évzáró Harisnya Hangers
Karácsonyi harisnya akasztók karácsonyra karneválok itt vigyázni e díjas kincsei tiéd. Ezek a rendkívül széles választéka Harisnya hangers stílusos rendelkezésre a piacon közül lehet választani. Csak hogy biztos legyen benne megvásárolja a fogas szerint a megjelenés a fogas. Have fun parading your harisnya, mielőtt családjával és barátaival.
Tippek Karácsony Harisnya Hangers

* Fenyőtoboz Harisnya Hangers kész a bronz. Ezek a nehéz elbír 2 / 3 fontra és biztonságosan tartsa harisnyát a köpeny. Nemez párna alján védik a köpeny. Mérete 5 "x 6". Méret nem tartalmazza Akasztó.


* A réz Santa Harisnya karácsonyi Hanger nehéz elbír 2 / 3 fontra és biztonságosan tartsa harisnyát a köpeny. Nemez párna alján védik a köpeny. A méret 6 "x 7". Árú, mint "eaches".


* Az Ezüst Deer Christmas Stocking Függesztőelemek nehezek elbír 2 / 3 fontra és biztonságosan tartsa harisnyát a köpeny. Egy pár ezüst rénszarvas formája a plusz pont. Mérete 5 "x 6". Méret nem tartalmazza Akasztó. Árú, mint "eaches."


* A bájos horgot a Kovácsoltvas 5 Christmas Stocking Hangers teszik az üdülési díszítő könnyebb. Ezekkel a sokoldalú akasztók megjelenítéséhez karácsonyi harisnya, üdülési dísz és színes koszorúkat. Ezek szilárd és tartós vas bevont horgok fér el több kiló súly.


* Kovácsoltvas Harisnya Hanger - Snowflake viszi vissza a gyerekkori kedvenc üdülés történeteket. Display harisnya, nyaralás dísz és színes füzér. Kialakított minőségi kovácsoltvas, akkor biztosan tart még a legnehezebb karácsonyi állomány.

0 comments: