Karácsony Üzletek Pennsylvaniában

Posted by Jiky at 9:58 AM

Thursday, November 12, 2009

Pennsylvania biztosít Önnek végtelen lehetőségeit karácsonyi bevásárlás, annak különböző bevásárló központokban és megyei üzletekben. Itt a karácsony karneválok szóló információkat a karácsonyi Üzletek Pennsylvaniában.

Szinte minden városban a Pennsylvania állam vannak bevásárlóközpontok és plázák, így nincs jelentősége annak, hogy Ön DuBois, Cranberry vagy Washington lehet kipróbálni az egyedi vásárlási és üdítő élmény. A Pittsburgh a város fontos ipari terület állapotát, és ezért itt találjuk számos bevásárló területen. Van annyi, mint hat vásárlási komplexek a városban és a leghíresebb közülük pedig a Ross Park Mall, amely tartalmazza több mint 150 tárolja a híres nevek, mint a Sears, Macy's, JCPenny and Kaufmann-kór, valamint a Dél Hills Village Mall.

Ez a bevásárlóközpont is tarkított, több mint 130 üzletek, és sok szórakozási és frissítő lehetőségek, mint a 10-képernyő mozi és számos élelmiszer bíróságok és étterem. A Plaza és Bírósági a porosz király kell tekinteni, a második legnagyobb bevásárlóközpontba az ország. A plázában van berendezve kilenc megyei üzletek és több mint 400 üzlet. Pennsylvania is olyan hely, ahol megtalálhatja néhány, a beat az elemek verhetetlen olcsón annak outlet bevásárlóközpontok. Átlépésére Premium Outlet, fekvő Pocono Mountains lehet az Ön számára a legjobb bevásárlóközpont megtakarítást is elérhetünk. Itt lehet boltjában néhány márkás ruhát és cipőt egy kedvezményes 25 és 60 százalék.

A gyár helyeket grúz Hely can rabolta ki ki a megtakarítások együtt izgalmas kedvezményeket. Pennsylvania állam can ideális az Ön igényeit kielégíteni az egyedi ajándékok a családja és barátai a karácsonyra. Check out America's First Christmas Store vásárlási felejthetetlen élményt. Ha már ajándéktárgyak formájában a világ minden táján, tehát mindazt, amit laikus a kezét az üzletben kötődik egyedi. The Antik Depot másik fontos sörény ebben a tekintetben.

0 comments: