Karácsony Üzletek Ohióban

Posted by Jiky at 12:58 PM

Wednesday, November 11, 2009

Ohio, amellett, hogy híres a táj szépségével flaunts történelme stílusban. Található közepette buja zöld növényzet és az állami forestlands, Ohio aktív résztvevője amerikai polgárháborúban már egy közepes nyugati állam az Egyesült Államokban.

Elég sok az etnikailag sokszínű és többnyelvű társadalmakban Mulit co-exhist egymás mellett Ohio, mint már a kezdetektől nagyon volt özönlöttek a bevándorlók New England, a Közel-államok, Appalachia, és a felső délre, aki eljött és itt letelepedett , ezáltal válik, lakható telket. Kezdetben egy része a North Central Region, Ohio ma már része a Nagy Tavak vidékén. Egy tökéletes keveredés minden területén, Ohio egy földrajzi és kulturális kereszteződésen, amely alig sikerült lenyűgözni valaha. Karácsony üzleteket Ohio are elegáns és divatos megragad annak érdekében bármit hűvös töm akkor feküdt be a szemed, amíg sétáltunk le a sávokat az Ohio.

Az alábbiakban a neve néhány bevásárlóközpontok és áruházak az élen városok Ohio. Chapel Hill Mall flaunting 100 szakboltokban és a Rolling Acres Mall in Akron a legkeresettebb plázák karácsonyra jó. Ha keres ki egy üzletet, amely ellátási Önnek ínyenc kosarak és exkluzív zuhanyzók, ne hagyja ki az egyablakos, ajándék Emlékszik Clevelandben.

Designer boutiques Clevelandben rengeteg, próbálja ki ezeket a boltok néhány hűvös és hip egzotikus töm. Tower belváros és Cleveland Arcade forró választást az ünnepi szezonban. Más bevásárlóközpontjait hírnév a Tri County Mall, Macy's Fountain Place, Tower Place, Kenwood Towne Központ és a Saks Fifth Avenue tanszéki tárolni Cincinnati.

A daytoni Mall álló, 180 speciális üzletek, áruházak, éttermek üzletek flaunts mint a JC Penney, Sears, Gap, Macy's, Victoria's Secret and Spencer Ajándékok, míg a Columbus City Center található a főváros, Columbus kínáló üzletek, mint Lázár, Brooks Brothers és Georgiou, csak hogy néhányat említsünk. Ha Ön már gerjedtek, pakolás táskájába és állítsa vitorlát Ohio.

0 comments: