Karácsony Üzletek Zimbabwéban

Posted by Jiky at 11:58 PM

Thursday, November 19, 2009

A karácsonyi a sarkon, mindenki megpróbál gondoskodjon az innovatív zuhanyzók és vágása tenné őket, hogy kitűnjön a tömegből.

De ha a kézművesség saját szülővárosában is annyira nagyon gyakori, hogy látod ugyanazt a régi díszítő polcain minden egyes bolt, megszervezi a nyaralást cum bevásárlás veszi más általad választott országban ahonnan hozhat karácsonyi ajándéktárgyak emlékek and az Ön közeli és kedves is, ami jelenthet például karácsonyi zuhanyozók az ünnepi szezonban.

Ha a kézműipar és kézzel szőtt és texturált töm be a szeretet, akkor kötelesek, mint az áruk zimbabwe által kínált lehetőségeket. Maradványait a törzsi kultúra zimbabwe kap annyira egyértelműen a handiworks lakosainak, hogy esetleg csak fog neked egy ezer évvel vissza az időben. Karácsonyi üzleteket zimbabwe leginkább foglalkozik a hazai kézműves árusító hotcakes, mint a turisztikai szezon alatt, mint milliók elsősorban állományban kap egy pillantás a ritka trópusi állat-és növényvilág, míg a kalandos kövesse a természet pályák, megengedhet magának White Water rafting vagy túra.

Ha a kézműves az, amit konkrétan keres meg, próbáld ki természetjárás a falvak és kevésbé ismert városokban, ahol esetleg botlik meg lélegzetelállító kézműves termékek, hogy túl a mélyponton az árak. Rendezzék a nagybani beszerzése, mivel ezek a termékek sokkal drágábbak, a városban üzletek.

Ha csupán összegyűjtése emlékek a szüleid haza, a híres Bulawayo Center Bulawayo szolgálhat célod.

Egyik fő vonzereje Zimbabwe Eastgate központ alapvetően egy bevásárlóközpontban cum irodaház, amely a híres passzív hűtési technológiával. Található Közép-Harare, a Rubert Mugabe Avenue és a második utca, valószínűleg ez az első épület a világon, hogy alkalmazzák ezt a technológiát, és figyelembe azt, hogy ilyen kifinomult magasságokba.

Más mall közé The Mall-ban és a The hararei Westgate mall.Ha azt szeretné, mindent egy tető alá, látogasson el az üzletekbe a Meikles and Barbours. Meikles afrika Kft tulajdonosa nem csak a több áruházat zimbabwe de szintén tulajdonosai elég sok flancos hotelek.Így megelégszik egy két egy megállapodás. Könyv egy elegáns hotel öltönyt és vásárolgass.

0 comments: