Évzáró Üzletek Portugáliában

Posted by Jiky at 6:58 AM

Friday, November 13, 2009

Portugália is ideális hely a karácsonyi bevásárlás, mert hogy mi keresünk souvenirs a kis üzletekben vagy ruhákat a nagy bevásárlóközpontok, akkor soha nem lesznek csalódottak szempontjából fajta és egyediségét a termékeket.

Itt a Karácsony karneválok szóló információkat a karácsonyi Üzletek Portugáliában, ahol keressük meg az ajándékokat és jó. Portugália híres bőráruk, kötött ruházat, divatos ruházati cikkek és ami a legfontosabb cserép, kerámia-és csempe. Lisszabon fővárosa, Portugália néhány a híres bevásárló területek az országban. A Centro Vasco da Gama bevásárlóközpont 164 üzletekben és a bevásárlóközpont a Centro Colombo, amely az Ibériai-félsziget legnagyobb bevásárlóközpont, több mint 420 üzlet és 60 resturants a többi fontos és népszerű bevásárló központok a városra.

The Amoreiras Shopping Center egy hatalmas bevásárlóközpont az 275 üzletek, ami butikjai híres tervezők, bemutatótermek a nemzetközi márkák és srecialized kiskereskedelmi üzletek. Along with this vannak is 10-screen film összetett, és néhány a legjobb resturants számára, hogy nyugi, ahogy bolt. A körúton az Avenida da Liberdale a másik nagy bevásárlási Portugáliában. Itt megtalálhatja hatalmas szalonokban nemzetközi márkák, mint a Hugo Boss, Emporium Armani és az Escada. De ha akarsz valamit elsősorban portugál a stílus-és íz, a raktárakat, hogy meg kell nézd meg a Chaido és a Barrio Alto-.

0 comments: