Karácsony Üzletek Svédországban

Posted by Jiky at 4:58 AM

Monday, November 16, 2009

12.000 mérföld festői partvidék festői erdők és a tavi teleszórt táj, festői városok Uppsala Visby, lundi és mindezen felül a pompás fővárosában Stockholmban épült 14 szigetekre, ez az, ami Svédországban van szó. Ice Hotel, Svédország legnagyobb attrakciója flaunting jeges katedrális Jukkasjarvi ezer turistát vonz minden évben.

Ha megy a szabványoknak Stockholm, Svédország tűnnek egy elegáns, kimért és megfelelő helyen kiváló lé mérhetetlen jólét és stílus. De ne hagyd, hogy a hírhedt magas ára svédország megijeszteni el! A karácsonyt ünneplik nagy ünnepet and cheer Közel két hónapot Svédországban, így ha történetesen csökkenése ebben az időben az év akkor lehet, hogy érjék el a legjobb vételek, mint az összes üzletek halmozott együtt üdülési csúcsok. Karácsony Üzletek Svédországban önmagukban látvány: használják ki az ünnepek alatt, mint az ünnepi díszek könnyedén fel sok más ország karácsonyi díszek szégyen.

Az alábbiakban a neve néhány üzletek és áruházak, amely meg tudná szem előtt tartani, míg Svédországban természetjárás karácsonyra showers. Nordstan, a legnagyobb bevásárlóközpontja Skandináviában mintegy 170 üzlet és iroda található, 150-ben Göteborgban ér fizet meglátogatni. Tyresö Centrum egy nemzetközi stílusú zárt bevásárló központ Bollmora elhelyezni, amely a települési központjában Tyresö és nyaralók 74 üzletek valamint más társadalmi és kereskedelmi egységek.

Egyéb keresett boltok stuk Manufaktur in Vallgraven (a várárok) híres denims, Hattbaren in SÖDERMALM, Yoko Yap in Vallgraven (az árok) a szandál, Slipsknuten in Vallgraven (az árok) egy boltban kizárólag a kötelékek, Pasta Fresca Aldardo in Vallgraven (az árokba) élelmiszer-ellátás, Serieh rnan in Linnestaden for képregény, Skivf nstret in Södermalm, Adam & Eva Gallerian in Norrmalm / város, Vallgraven Champagne (az árokba) Kungliga Slottet Old Town (Gamla Stan) , Vasamuseet in Djurgarden, Bl s & Kn DA Södermalm, Bigbelly SE Östermalm, NK in Norrmalm / város, bizottság rshuset Slussen in Sodermal.

0 comments: