Karácsonyi üzletet szingapúr

Posted by Jiky at 5:58 PM

Saturday, November 14, 2009

Shopping kell tekinteni a nemzeti időtöltés Szingapúrban. A sziget otthont kiváló termékeket belül elérhető határán bájos bevásárlóközpontok és butikok.

Karácsonyi üzleteket Szingapúrban mozog a kis souvenir boltok nagy áruházakban. Az üzletek vannak megrakva sokféle terméket az egyik, hogy a legjobb ajánlatot ki a bőséges a rendelkezésre álló választási lehetőségeket.

Hosszas fárasztó nap bevásárlás megáll a kína téri Központi hogy vizsgálja meg a sokféle termék jelenik meg a sorok az üzletek. Biztos vagy benne találni magát tanácstalan előtt számos látható fajták. Robinson a premier áruházban szingapúri nyújt minőségi szolgáltatást nyújtson a fogyasztók és a középosztály felett. Ez az elegáns tárolására funkciók téli ruházat, cipők, kézitáskák, kiegészítők, kristály, ezüst, alkalmi ruha és fehérnemű. Akár keres pompás ékszerek, designer visel, és a divatos kiegészítők Isetan van egy hely a szingapúri amit felajánl mindent egyetlen fedél alatt.

Calvin Klein, DKNY, Emporio Armani és Anna Sui minden megvan a boltok fészkelt itt. Szerelje fel Nyaralás minőségi árut a szingapúri Tangs Áruház. Ez a hiteles tárolni emlékeztet Téged a párizsi 'Galleries Lafayette. Az egész készlet tele van elemeket állomány fel a szekrények, öltözködés táblázatok. Annak érdekében, hogy több információt gyűjteni a karácsonyi üzletek világszerte jelentkezzen be az oldalunkra karácsonyi karneválok.

0 comments: