Christmas Üzletek Dél-Karolinában

Posted by Jiky at 7:58 AM

Sunday, November 15, 2009

Dél-Karolina mindig is népszerű bevásárló hely, különösen karácsony idején. A karácsonyi karneválok most lehetővé teszi, hogy megtudja, kifejezetten a karácsonyi Üzletek Dél-Karolinában. A városok, a Charleston, a Columbia, Firenze és Lexington néhány főbb bevásárló úticélok Dél-Karolinában.

Charlestonban a nagy bevásárló területek körül és a Citadella Mall, Mount Pleasant Towne Center Mall, és a Northwood Shops at Charleston Place és Riviera. Mindezen helyeken kapsz mindent, amit kell karácsony alatt, függetlenül attól, hogy a különleges karácsonyi party ruhák a családja, kiegészítők, hogy illeszkedjen a ruha vagy ajándékokat a barátok és a család. Mindezek a bevásárló központokban és plazas are dotted számos szakosodott üzletek, butikok és megyei üzletek együtt bemutatóteremben a nemzetközileg elismert márkát. Amikor a Columbia, a nagy karácsonyi bevásárlás lehet tenni azokon a helyeken, mint a Vista Congaree, Devine Street, ötpontos kerület és a Columbiana központ, amely a leghíresebb bevásárlóközpont a városban.

Itt megtalálhatod a előkelő üzletek, valamint az üzletek szerény, de minden ilyen biztos vagy benne, hogy kap valami igazán vonzó a bolt. De míg bevásárló Dél-Karolinában győződjön meg arról, hogy olvasd el a fúvott üveg dísztárgyak, ami vonzóvá teheti dekoratív darab otthoni közben karácsonykor.

0 comments: