Karácsony Üzletek Norvégiában

Posted by Jiky at 5:58 AM

Wednesday, November 11, 2009

Shopping Norvégiában is igazán remek szórakozást, mert itt is vásárol, mert belül is szűkös költségvetéssel itt is vásárol a szíved tartalmát.

Ez főként azért, mert vásárlási adómentes egész Norvégia és a készpénz-visszatérítési létesítmény a legtöbb üzlet, teszi a vásárlási élmény itt.

Itt a Karácsony karneválok nyújt Önnek hatékony tájékoztatás Karácsony Üzletek Norvégiában. Vásárláskor a Norvégiában a legjobb dolgok keresni a gyapjú és szőrme kabátok, kalapok és egyéb kiegészítők leküzdésére a fagyos szelek. Oslo, a főváros a Norvég ahol találunk néhány, a legjobb üzletek az országban. A legfontosabb helyek, ahol akkor nézd meg az a férfi divat van Massimo Dutti, Gert és a Come, mint te. A nők esetében a legjobb hely keresni a divatos attires és tartozék a boltok, mint Caroline Boutique Boutique kisasszony, tigris Svédország és ne felejtsd el kipróbálni a legutolsó Kellő. Azonban a legjobb ékszerek városban próbálja ki a ruha és ékszer tervező célja az üzletekben, mint a Engen Juveler, Aabel Aaby, David Andersen és Heyerdahl Gullsmed és Urnmaker. A város Bergen is népszerű bevásárló hely, Norvégiában. -Tól pékségek ajándék üzletek, itt megtalálja az egészet. Ha önnek van, hogy ahhoz, hogy a karácsonyi sütemény itt lehet menni a bolt, mint a Baker Brun-Bryggen, Solbrod-Bergen Storsenter és Godt Brod. Az ajándéktárgyak és kézműves Bergen keressem őket az üzletekben, mint a Regina Laermo, Ting-on Bryggen and Juleuset-keresztény shop at Bryggen. Ezek mellett meg is vásárolhat a különböző megyei üzletek Bergen, melyek a Gallieriet Shopping Center, Kloverhuset and Kjottbasaren Shopping Center, hogy csak néhányat említsünk.

0 comments: