Rövid karácsonyi játék

Posted by Jiky at 8:58 PM

Friday, January 1, 2010

Ifjúsági Christmas Plays
Jó karácsonyi játszik együtt zöld pinecones, szempillantás alatt fények és üdülési a cookie-k fokozzák a vidám hangulatot a karácsony.

Rövid karácsonyi játszik azok, amelyek végre egy rövidebb időn belül lehet, húsz-harminc percig.Alább egy listát rövid karácsonyi játszik.
Rövid Christmas Plays
Tesz egy pillantás a listát és nézd meg, a színház közelében esetleg szándékozik egyet:

Angels With Paper Wings

Ez a rövid karácsonyi játék, húsz perc alatt kerül sor alatt a főpróba a karácsonyi színjáték. A dolgok nem mennek jól. Két előadóművészek válik haragszik a színpad vezetője. De az Arany Angyal és az Ezüst angyal segít nekik megérteni, hogy a személyes problémák eltűnnek az öröm megosztása.

Ajándéka a napkeleti bölcsek

O. Henry 's holiday kedvence újra ebben a megható rövid karácsonyi színpadi játék harminc perc. Jim és Della melyek az újonnan férjhez. Mindketten élénk fantáziáját körül a küszöbön álló jövő. De aztán nehéz idők jönnek. Karácsony közeledtével a kevés pénz kéznél. Jim és Della mindegyik végén eladják a legértékesebb vagyona annak érdekében, hogy vásárolni másik karácsonyi ajándékot. The ironikus O. Henry végződő egyszerre humoros és keserű, mint a két karakter felfedezni egy reálisabb világot uralják a szerelem.

Jason's Gift

Ez a rövid karácsonyi játéka harminc perc alatt nyílik meg a betlehemi fogadó által működtetett Isaac és felesége, Sarah. A csárda tele van olyan utas, aki azért jöttem, hogy adót fizetni, hogy Heródes király. Segítve őket abban, az ő fia, Jason, aki mindig gondoskodik a vendégek rendelkezésére. Egy nap jön, amikor az érzékeny Jason úgy érzi, valami különleges történik. Egy ember jön a felesége, aki hamarosan szülni megérkezik a fogadóban. Keresztül Jason nyomására abban, Isaac lehetővé teszi, a pár maradni a pajtában ahol egy csoda vezet a másikra. Születése a baba jár Izsáknak és Jason össze.

0 comments: