Rémálom Karácsony előtt esküvői torta Toppers

Posted by Jiky at 6:58 PM

Monday, January 4, 2010

Rémálom Karácsony előtt esküvői torta
Halloween themed esküvő szórakoztató töltött esküvő és egy rémálom Karácsony előtt esküvői torta jár, hogy móka és a karácsonyi szellemet látványos módon. A rémálom Karácsony előtt esküvői torta jön kidolgozott borítva fel a Halloween-figurákat, mint Jack, Sally, Dr. Finklestein, a Halloween város polgármestere és a fogás-vagy-kezelő trió, Lock, Shock és Barrel.

Csinál egy nagy rémálom Karácsony előtt lakodalom, a következő csodálatos rémálom Karácsony előtt Toppers esküvői torta.

Az alap Mindezen Rémálom Karácsony előtt esküvői torta Toppers műanyagból készült, és a csontváz úgy polyresin pár

Halloween Csontváz Cake Topper --

Magassága félelmetes ez a torta fedő kb 8,5 hüvelyk tetejére szív. A hangsúly íj áll rendelkezésre több színben. Csipke és virágok kaphatók fekete, fehér vagy krém.

Halloween Csontváz átölelve Cake Topper --

Magasság kb 9,5 cm a lap tetejére a szív. Ezt a tortát fedő kapható narancs és fekete színben. A "Happy Halloween" díszítéssel nem kötelező.

Halloween Csontvázak francia Kissing Cake Topper --

Ezt a tortát fedő kapható narancs és fekete színekben. Ez megtalálható talp nélkül is.

Halloween pirítás Bride & Groom Csontvázak Cake Topper --

Ezt a tortát fedő is elérhető narancs és fekete színeket. Színe kalapszalag and bowtie vörös.

Fake icings, mint a koszos pókhálók, tarantellák, csontváz figurákat és a Nap, Hold és csillagok nagyban rémálom torta Toppers. További Rémálom Karácsony előtt esküvői torta Toppers az oldalunkról karácsonyi karneválok.

0 comments: