Christmas Tree Fun and Festive Ötletek

Posted by Jiky at 4:58 PM

Thursday, January 7, 2010

Christmas Tree Fun, ünnepi ötletek tesz a karácsonyi ünnepek szórakoztató teli élményt. Christmas Tree szerves része a karácsonyi ünnepek. I dekoráció Karácsony befejeződött nélkül díszítését karácsonyfa.

Az örökzöld karácsonyfát jelenti a megújulás az élet abban az időben, amikor az élet válik halálos a rettegett telén december. Mind a felnőttek és gyerekek szeretnek díszes karácsonyi hajfürt széles körű díszeket.
Egyéb kiegészítők
Itt van néhány ötlet, amelyek az ünnepi jó szórakozást díszítésére a gyönyörű karácsonyfák:

Lehet díszíteni ágai a karácsonyfák játékokkal, cukorka, és nosegays baubles. Annak érdekében, hogy egy ünnepi néz el karácsonyfa tudod is díszes szalagokkal a fát és világos szálak

Adj a karácsonyfa furcsa megjelenése azáltal két fatörzsek a két láb és két újabb kéz kézművesség a két oldala van. Tesz egy maszk tetején a fa. Ezzel a megjelenését egy férfi a fához. Tudod is, hogy a fa tűnik, mint a Mikulás.

Tervezze meg a karácsonyfa-egy téma köré.

Díszítik a Christmas Tree drága díszeket, valamint a szintén az olcsóbb, dísztárgyak, hogy fokozza szépségét. Egyes olcsóbb dísztárgy, amelyek felhasználhatók a fedélzeten a fán festett gyümölcsök, madár fészkel, csillogó ágakat, játék és zenei ábécé jegyzetek.

Csillogó a karácsonyfa színes és a színes, csillogó karácsonyfa fényei.

Használja karácsonyfa Toppers, hogy a fán több fülbemászó.

Lámpákat úgy kell elhelyezni, aljától a fa ágai.

Intézkedik az összes töltelék dísztárgy ennek megfelelően a fióktelepek.

Annak érdekében, hogy fokozzák megjelenését, dísztárgyak díszítik a belső oldalon a karácsonyfa.

Ahhoz, hogy a karácsonyfa díszítésére több ünnepi használja mintegy 10 themed dísztárgyak.

Típusú karácsonyfák


Lehet használni mind a természetes és mesterséges hajfürt, mint a karácsonyfát. Használhatja a természetes fák erdeifenyő és Ezüst Fenyő a karácsonyfát. A mesterséges fák és Toll fák karácsonyfák is egyre népszerűbbek.

0 comments: