Christmas Cake Vám

Posted by Jiky at 12:58 AM

Sunday, January 3, 2010

Karácsony egy nagyszerű ünnep ideje a család. Gyermekeket várja izgatottan a Santa amelyek azokat a csomagokból, a fák megrakott pislákoló fények és ajándékok és múmiák vannak elfoglalva a karácsonyi Cake készítmények. Christmas Cake Vám változik a különböző országok a világ.



Karácsonyi sütemény szokások egyedülálló az egyes országok azok különböző készítési eljárás. Megkóstolhatják a különböző karácsonyi sütemény vámhatóság az alábbi országok: Christmas Cake Vám

A hagyományos francia karácsonyi sütemény az úgynevezett "Buche de Nol". Ez egy piskóta készített alakú Yule log. Ez a sütemény egy különlegessége a Le reveillon - egy nagy ünnepe a szezon ünnepelt éjfél után tömeg a karácsonyi Eve.Christmas Cake Vám Penguin esküvői torta tetejére

Egy kedves pingvin szerelmes párok ölelgetik egy színjátszó terén hó, fehér virágok és fényes "jég" kristály, amely körülveszi. Irizáló szivárványos csillogó por befejezi a mintát.

PPolar Bear esküvői torta tetejére

Jegesmedvék türelmes, de határozott, és a kitartást egyik legfontosabb vonása ez a szép és erős lény. Egy gyönyörű Polar Bears pár ölelgetik a hóban, fehér csillogó virágok mellettük.

Évzáró Esküvői Ornament

Ez a sütemény tetejére ábrázolja egy gyönyörű porcelán pár üdvözlés egymás mellett a karácsonyfa. Az alap-műanyagból készült és a csipke.

0 comments: