Christmas Cake Decorating Ötletek

Posted by Jiky at 1:58 AM

Tuesday, January 5, 2010

Sütés sütemények karácsonyra már szokásos módon minden keresztény családban. Karácsonyi Cake Dekorációs ötletek tarka and pazar. Karácsonyi Cake Dekorációs ötletek kihozza a kreatív képességek azok döntéshozók.

Ossza meg a következő karácsonyi tortát díszítő ötleteket sütni kellemes karácsonyi kalács borítva with remek dekoráció. Friss ehető virágok, hogy csodálatos és egyszerű karácsonyi sütemény díszek. Halom friss virág, mint édes Ibolyák, levendula, lonc emelkedett calendulas szirmok and sima karácsonyi sütemények. Hozzáadni csodálatos csillogó fénye a sütemény por szupergyors a virágok finom cukrot.

Friss gyümölcs is használható Szerelje fel a karácsonyi süteményeket. Kivi, szőlő, a narancs és eper lehet megszervezni a tetején egy tortát, mázas fényes szirup. Frissen vágott füge dollops of tejszínhabbal teszi aranyos valamint díszítés fincsi.

Csipke papír doilies fölött elhelyezett, a torta előtt takarítás miatt csodálatos csipkeszerű mintákat. Lovely minták, csillagok, pöttyös, virágok, gyémánt, szőlő, és a hullámok is kivágni pergamen papír és használható a fedélzetre fel a süteményeket. Nagyszerűen működik a por egy tortát is használni of stencil sugárzó vonalak, és mindkét cukrászok "cukor és kakaó por.

Csokoládé fürtök, fodrokkal, recés födémek és a levelek egy másik egyszerű módja a jazz egy torta. Csokoládé fürtök lehet a növényi hámozókés egyszerűen borotválkozás le egy darab csokoládé blokk Marcipán öntött különböző formájú nagyon vonzóvá teszi a körettel. Marcipán lehet alakítják állatok, gyümölcsök, zöldségek, virágok, és minden sok fantáziadús formák.

0 comments: