Évzáró Plays Stories

Posted by Jiky at 6:58 AM

Friday, January 1, 2010

Karácsonyi Játék Emeletek
Karácsony van egy nagy idő a jókedv, vidám döntéshozatalban. Különböző karácsonyi játék-és skits is szerveznek az ünnep ideje teljes szórakozás és szórakoztatás.
List of Christmas Play Stories


Időbeosztás karácsonyi játék után néhány nappal megelőzően a karácsony nem könnyű feladat. A karácsonyi játék Történetek kell olvasni előzetesen a színészek.

Az alábbiakban néhány ismert karácsonyi Play történetek, melyek pótolni karácsonyi játszik.

A király születik Heather Cooper -

Ez egy folytatás-hoz "Méltó a Bárány". Hugh és Justina beleszeretett a "Méltó a Bárány". Az "A király születik", házasok és várom a gyermek a karácsonyi idő. A történet egy meghatározott történelmi összefüggésben a báró lázadás Angliában közepétől 1200-as években. Ranulph de Burgh vezető szerepét a felkelés teszi az életet veszélyes a születendő unokája és örököse. Így Hugh és Justina kénytelenek bolha saját, mint Justina oka az, hogy szülni. Tesznek szert új értelmezését nyomorúságos helyzetét Mária és József Mária szül, Jézus és az Isten hűséges rendelkezésre azoknak, akik megbíztak benne.



Joe és a Night Látogató John McNeil

Ez a karácsonyi játék azok számára, akik nem hisznek a karácsonyt. Joe-Davidson egy self-made man. Született egy szegény családban, kemény munkával mindent megtett egy nevet magának, mint egy ingatlan fejlesztő. De az ingatlan jelenleg tulajdonában lévő város misszió, amely azt használja egy közösség drop-in központ. A konfliktus jön egy fejjel, ha évfordulóján Miriam halála, Joe kap egy szokatlan éjszakai látogató.

A Christmas Carol by Charles Dickens

A játék körülbelül egy fukar öreg, Ebenezer Scrooge, aki úgy véli, hogy a karácsony csak egy ürügy, hogy az emberek mellé dolgozni. Vásárlás ajándékok e estéjén a hulladékokat az neki. A három szellemek mutatják Scrooge a hiba értékelésére pénz az embert. Rájön a hiba és azt mondja: "Boldog Karácsonyt" mindenkinek.

0 comments: