Karácsonyi School Plays

Posted by Jiky at 1:58 PM

Friday, January 1, 2010

Karácsonyi School Plays
Ha szeretné, hogy gyermekei, hogy egy különleges teljesítmény a karácsonyi ünneplés, hogy az iskolai év, terv, hogy azok elvégzésére karácsonyra játszik.

Itt a karácsony karneválok szóló információkat a karácsonyi iskolai játszik.

List Of Christmas Iskola Drámák

* A karácsonyi Mystery lehet ideális választás előadások a gyerekeknek, mert a rendelkező részben, vagy látta azt, hogy életbe lépne, az a fontos erény a szeretet és annak fontosságát, a szerelem lesz instilled bennük könnyen.


* A néhai Marshall Cobden a kondicionált akaratát oly módon, hogy egy millió dollár jut a lányának, aki mutat The Spirit of Christmas kifejezettebb módon az elkövetkező húsz négy óra.


* Lillian és Molly a két lánya után összekapaszkodva egy évvel azután, hogy apja halála a Szenteste kell megítélni Lillian férje, Molly barátai, egy helyi újságíró, a kertész, a lány és az inas. De az igazi dráma akkor kezdődik, amikor a pénz eltűnik, és megtaláljuk a karaktereket kitalálni ki lehetett a tolvaj. Az önző óriás, a híres verse Oscar Wilde is megírt formájában dráma és színpadra.


* Ez szintén ideális karácsonyi teljesítmény, mert a lényeg a vers törni a falakat az önzés és magunkévá szépség, ami egyben a tanítás Krisztus.


* Emellett a Születés történet elbeszélésével események kapcsolódó Krisztus születése is, hogy egy ragyogó karácsonyi teljesítményét.


* Karácsonyi iskolai játszik mindig imádnivaló, mert teljesen élvezetes, hogy a gyermekek hozzanak szerepe a felnőttek a saját egyedi módon.


* Celebrate ez ünnepi időszak a karácsonyi karneválok és böngéssze át a többi linkek ezen az oldalon, hogy többet megtudjon karácsonyi játék gyerekeknek.

0 comments: