Karácsonyi esküvői torta Toppers

Posted by Jiky at 3:58 PM

Tuesday, January 5, 2010

Karácsony esküvői torta Toppers állnak rendelkezésre a legkülönbözőbb mintázattal, színben és stílusban, melyben párok közül választhat, amit csak gondol legjobban ábrázolnak a házasság. Karácsonyi Toppers esküvői torta nem csak a puszta díszítmények egy tortát, de inkább az emblémát, amelyik a legjobban mutatja az, hogy a szeretet folyik a szívét a pár karácsony este.

Alább egy listát a karácsonyi esküvői torta Toppers lehet átesett klasszikus tortát hogy a karácsonyi dekoráció.

Karácsonyi Cardinals esküvői torta tetejére
Ezek a gyönyörű karácsonyi esküvői torta Toppers amely egy férfi és női fészek bíboros karácsonyi fenyőfa ágai közt; Magyallevelek bogyókkal és rózsák. Van tüll kerületi alap.

Hópelyhek király és királyné esküvői torta tetejére
Minden hópehely a földre esik, hogy egyedi, mint minden pár. Tiszta, fényes, csillogó fehér és a romantikus, a hó szimbolizálja, hogy az ősi mágia szeretet, a tisztaság és a szépség megtestesült. A tiszta fehér hópehely King & Queen áll a fehér téli kert jég ragyog and Calla liliomok. The Bride & Groom elegáns Beverly Clark "Silhouette" figura.

Pingvin esküvői torta tetejére

Egy kedves pingvin szerelmes párok ölelgetik egy irizáló terén hó, fehér virágok és fényes "jeges" kristályok körülveszi. Irizáló szivárványos glitter por befejezi a mintát.

PPolar Bear esküvői torta tetejére

Jegesmedvék türelmes, de határozott, és a kitartást egyik legfontosabb vonása ennek a szép és erős lény. Egy gyönyörű Polar Bears pár ölelgetik a hóban, fehér csillogó virágok a saját oldalán.

Christmas Esküvői Ornament

Ez a sütemény tetejére ábrázolja egy gyönyörű porcelán pár üdvözlő egymást a karácsonyfa. Az alap-műanyagból készült és csipke.

0 comments: