Jamaikai Karácsonyi Sütemények

Posted by Jiky at 5:58 AM

Wednesday, January 6, 2010

A karácsonyi szezon Jamaica a leginkább ünnepi évszakban, tele szórakoztató, zene, külön kezel, és boldog baráti összejövetelek és családjával. A különböző jamaikai karácsonyi torták vörös bor és a rum gyümölcstorta hagyományos és fogyasztják a legtöbb lakás.

A gyümölcsök, mint a mazsola, mazsola és a szilva tortát átitatott vörös és fehér bor, rum néhány hónappal karácsony előtt.Ez elegendő időt ad hogy érik a karácsonyi szezonban.

Alább egy lista a népszerű jamaikai karácsonyi torták együtt a receptek:

Vörösbor és a Rum gyümölcstorta - Ezek a jamaicai Karácsonyi Sütemény készült vegyes gyümölcs, mazsola, rum, melasz, vanília és a bor. Tejszín vajat és a cukrot egy tálba. Verni tojást alaposan és add hozzá a tejszínes vajat és a cukrot. Adjunk hozzá 1 pohár liszt, sütőpor és a sót. Keverje hozzá a gyümölcs, rum, bor és melasz, amíg nem kap egy sima paszta. Bake 350 fok.

Gazdag Carrot Ginger Cake - Preheat oven to 350 degrees. Zsír és liszt kerek torta lábasok with Baker Joy. Keverjünk össze lisztet, a cukrot és fűszereket egy nagy tálba. Add enyhén felvert tojást és az olaj és a reszelt sárgarépát. Pour tésztát egyenletesen a két tortát készített edények. Süsse előmelegített sütőben. Hagyjuk kihűlni tortát, majd távolítsa el a pan és a fagy sajtkrémmel fagyosan.

Jamaikai Rum Cake - készültek jamaicai rum, vaj és kakaó ez egy kellemes karácsonyi sütemény. Minta a rum a minőség. Ellenőrizze, hogy újra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben. Elektromos keverő, beat-vaj és a szódás egy nagy bolyhos ivás. Adjunk hozzá 2 nagy tojás, 2 csésze gyümölcslé beat "-ig magas. Következő megsózzuk, a kakaó és a citromlevet és a minta rum újra. Szeres vagdalt vajat és feszült dió. Öntsük a keverjük a serpenyőben, és melegítsük sütő.

0 comments: