Gyümölcstorta Receptek

Posted by Jiky at 9:58 PM

Sunday, January 3, 2010

Christmas Fruit Cakes a leginkább imádnivaló hagyományos töm a karácsony. Christmas Fruit Sütemény with változatos gyümölcs ízek igazán ízletes és finom. Various Karácsonyi gyümölcstorta Receptek alább az egyszerű és gyors házi készítmények.

Szakács jó gyümölcsöt karácsonyi sütemények ezekkel a karácsony gyümölcstorta Receptek és élvezze a szezon.

Sárgabarack gyümölcstorta - Ez egy gyönyörű karácsonyi Fruit Cake. Preheat sütőt 275 ° F. Grease kettő 9 inches cső serpenyő. Egy fazék kajszibarack szakács a vízben, amíg el nem giccses. Nyomjuk meg őket át egy szitán, és hagyjuk kihűlni. Vajat és a cukrot keverjük össze egy tálba. Add felvert tojás sárgáját a kajszibarack és alaposan keverjük össze. Keverjük össze a mazsolát, kandírozott cseresznye, és cukrozott ananász és vegyes aszalt gyümölcsöt egy tálba bevonva egy csésze lisztet. Add hozzá ezt liszt keveréket felváltva a vaj keveréket a sárgabarack levet. Blend a tésztát a vegyes gyümölcsöt. Add hozzá az apróra vágott pekándió vagy dió és hajtsd a felvert tojásfehérjét. Bake at 275 ° F-2 órán keresztül. Körettel sütemények with cukrozott ananász és cseresznye.

Christmas Fruit Cake - itatni cseresznye, meggy, mangó, áfonya, ribizli, és citrom, 1 / 4 csésze rum legalább 24 órán keresztül. Fedjük le szorosan, és tároljuk szobahőmérsékleten. Preheat sütőt 325 ° F. Kenjen ki egy 6x3 inches kerek egész, és a line with pergamen papír. Egy nagy tálban, tejszínnel együtt a vaj és a barna cukrot, amíg bolyhos. Beat tojással. Whisk együtt liszt, szódabikarbóna, só, fahéj, keverjük össze a vajat és a cukrot, három tételek váltakozva melasz és a tej. Keverjünk bele áztatott gyümölcs és az apróra vágott dió. Süsse előmelegített sütőben 40-45 perc. Kihűlni a serpenyőben 10 percig, majd szórjuk meg 2 evőkanál rum.

Karácsonyi koszorú Sütemény - Ezek a karácsonyi gyümölcstorta Receptek igazán egyszerű. Preheat sütőt 300 ° F (150 ° C). Vonal egy cső serpenyőben 2 rétegű barna papír és a zsír is. Egy nagy tálban habverővel együtt liszt, a sütőport, és a sót. Keverjünk össze mazsolát, dátumok, cseresznye, ananász, dió és a kókuszdió. Keverjük, amíg az összes gyümölcs van bevonva. Egy másik nagy tálba, tejszín, a vaj vagy margarin a fehér cukrot. Add citromhéjat, a citromlevet és a tojást, alaposan keverjük össze. Keverjük a gyümölcs-keverék. Spread batter előkészített serpenyőbe. 2 órán át sütjük. Hűvös.

0 comments: