Contemporary Classic Karácsonyi Sütemények

Posted by Jiky at 10:58 PM

Tuesday, January 5, 2010

Contemporary Classic Christmas Cakes tökéletes a mai karácsonyi asztalon. Klasszikus és elegáns, de mindig kommunikált ünnepi témát, ezek a királyi kortárs klasszikus karácsonyi Sütemények ötletekkel és inspiráció sütemény lakberendezők az összes képesség.Téli jelenetek, karácsonyi témák, karácsonyi koszorúk és a virágok mind szerepelt, valamint az egyedi karácsonyi sütemények és a szelet.

Contemporary Classic Christmas Cakes megtalálhatók a legkülönbözőbb szín-és kivitelezésű. Besorozott alábbiakban néhány ilyen cukrászda tételek:

Klasszikus New Zealand Christmas Cakes - Ezek a karácsonyi sütemények lassan sütött kis tételekben. Gyümölcs ízeket adnak, így egyes cake hogy a gazdag és teljesen dekadens íz. Szükséged lesz megkóstolni elhinni. Ezeket a sütemények tettek a legfinomabb összetevőket. Van nyolcvan százaléka gyümölcs őket, és egyszer ők sütik, ők hagyják érett és forgalomba nem kerülnek, amíg készek. Ezek a gyönyörűen díszített kézzel, friss mandula, cseresznye és meggy, majd glazed a tökéletes megjelenés Iced Christmas Cracker Sütemény-Ez a kéz karácsonyi sütemény ideális hipnotizál a barátok és a család a karácsonyra. Ez a torta a puha és tele gyümölcs. Ami világos boríték és icing díszítettek, ami már a csomagoláson keresztül látható.

Simnel Sütemény - Ez a hagyományos karácsonyi sütemény készült aszalt gyümölcsök, citrushéj és fűszerek és a tetején marcipánból. Édesen nedves és ízes ez igazán fincsi.

Mango és Passion Fruit Set Sajt Sütemények - Ez egy igazi élvezet. Az egzotikus ízek mangó és a szenvedély gyümölcs és a krémes sajttorta egy járműszerelvény a paradicsomban.

0 comments: