Rémálom Karácsony előtt Sütemények

Posted by Jiky at 11:58 AM

Monday, January 4, 2010

Rémálom Karácsony előtt Cake
Rémálom Karácsony előtt egy zenés animációs film körülbelül lakói Halloween Town, aki átvette a karácsonyt. Rendezte: Henry Selick animátor, a film alapul, rajzok és egy verset a Tim Burton. A rémálom Karácsony előtt szól a sütőtök király, Skellington Jack, aki fáradni Halloween, karácsony Town felfedezi, amely tele van gyönyörű színek és az üdülési szezon.

Jack úgy dönt, hogy karácsonyi Halloween városról városra. Rémálom Karácsony előtt Sütemények vannak speciális tételek, amelyek a tortát sütött formájában a Halloween karaktereket ábrázolta a Rémálom Karácsony előtt.

Díszítő torta
Creepily hideg karaktereket, mint Sally, Dr. Finklestein, a Halloween város polgármestere és a fogás-vagy-kezelő trió, zár, Shock és Barrel lehet vágni ki pergamen papírok és felhasználni Rémálom karácsony előtt Sütemény díszítés segítségével rajzsablonok . A Roxfort tortát vagy Jack-O-lámpa meghajtók egyedülálló rémálom Karácsony előtt sütemény tételek. Fake icings, mint a koszos pókhálók, tarantellák, csontváz figurákat és a Nap, Hold és csillagok nagyban rémálom torta Toppers.
A móka formula
Három egyszerű lépésben egy rémálom sütemény és egy vidám karácsonyi Este:

Felkap egy Creepy Cupcakes vagy Spider Pops - ezek az édes kezeli tesz Horrorra akadva este látványos.

Kapcsolja le a villanyt ...

. ... és néz egy ilyen hátborzongató klasszikusok. Hagyja, hogy a pánik fest kezdődik!

A legjobb, ha süt sütemény fényes alumínium lábasok, mert ezek segítenek a sütés sütemények egy gyengéd és világosbarna héja. Mindig süt süteményt egy előmelegített sütőben, lehetőleg a középső a sütő rack. Helyezzen be egy fából készült fogpiszkáló egészen a központtól a tortán. Ha úgy jön ki tiszta akkor bizonyos hogy ez az idő arra, hogy a süteményt a sütő. Jazz fel a torta csokoládé fürtjei, fodrokkal, marcipános és ehető virágok.

0 comments: