Évzáró Fruit Cakes

Posted by Jiky at 4:58 AM

Monday, January 4, 2010

A gyümölcstorta keveréke gyümölcsök, diófélék és csak annyi tésztát tartani őket. Christmas Fruit Cakes a leginkább imádnivaló hagyományos töm a karácsony. Karácsonyt Fruit Cakes a változatos ízeket gyümölcs igazán ízletes és finom. Az alábbiakban a különböző típusú karácsonyi Fruit Cakes.

Tegyen egy pillantást és kap megbabonázta a fajta konyhák e karácsonyi Fruit Cakes.

Christmas Fruit Cake - Ez a recept Magában foglalja a szárított gyümölcsöt, hanem az izzó, kandírozott dolgok és kevésbé sűrű és pogácsa-szerű, mint sok gyümölcstorta recepteket. Ezek a karácsonyi Fruit Cakes vannak kedvenc ünnep egységek.

No Bake Holiday gyümölcstorta - Ez egy gyümölcstorta, amelyhez nem szükséges baking. Vegyes cukrozott gyümölcs helyett használható a meggy és ananász.

Almaszósz Bourbon and Cake - Ez egy ízletes sütemény alkalmas a karácsonyi ajándék. Almaszósz, fűszerek, pekándió, mazsola, időpontok és cseresznye áztatott bourbon ebben az ünnepi gyümölcstorta elragadóan.

Magic gyümölcstorta - Ez a torta a mágikus keveréke vagdalt hús, pekándió, cukrozott sűrített tej és cukrozott gyümölcs.

Japán gyümölcstorta - A három réteg tortát egy szokatlan csavar: csak a középső réteg fűszerezve and ízesített mandulával és mazsolával. Narancssárga kókusz töltő és hét perc fagyosan befejezni ezt a sütemény egy lenyűgöző bemutatót.

Mango és vegyes gyümölcs torta - Ez egy gyors és egyszerű gyümölcstorta egy csipetnyi a trópusok hoz csomagtartó-ból édes mangó.

Kentucky Bourbon Cake - Ez egy gyümölcstorta áztatott whiskey-t. Ezt a süteményt kell tenni egy hónappal korábban. Néhány cheesecloth van szükség, amelyben ez a pogácsa védjegye bourbon betakar.

0 comments: