Karácsonyi esküvői torta kép

Posted by Jiky at 8:58 AM

Tuesday, January 5, 2010

Esküvői sütemény váltak lényeges része a dekoráció esküvői helyszín. Karácsonyi esküvői sütemények karácsonyi témák faragták volna őket. Minden pár szeretné, ha a tökéletes esküvői torta azok.

A részletekért kattintson a karácsonyi esküvői torta kép ad néhány ötletet, mit válasszon az Ön különleges nap.

Egy kis türelmet menjen végig a következő karácsonyi esküvői torta Képek együtt azok adatait. Talán az egyik ilyen karácsonyi esküvői torta Képek fogja tenni a karácsonyi esküvői torta.

's Cake vőlegény - Legtöbbször vőlegények "kalács are téma, és azok megfelelnek-e a személyiség és szereti a vőlegény. A csokoládé rendkívül népszerű íz a vőlegény a tortán. Ezek a képek sütemény csokoládé mártott eper és a szmoking alakú süteményeket. Ezek a sütemények bejön barna, narancs és pink színekben. It's all about a vőlegény kedvenc múlt idő, vagy mi ő erősen meghatározza

Díszített Cup Cakes - Ezek a képek alakú torta formájában egy csészével. Ezeket ki lehetne rakott egy többszintű szerver valamilyen. Cupcakes egy jó ötlet, ha nem a gazdagon díszített sütemények, és mivel egészíti ki egy kis móka és egyéniségét a recepción.

Oszlop Wedding Cakes - Egy másik alakja, hogy egyre népszerűbb az oszlop tortán. Az oszlop sütemény alapvetően több sütemény azonos méretű stack tetején egy másik, majd díszített. Azok hagyható meglehetősen egyszerű, virágos vagy, ahogy itt látható díszített tollakkal, gyöngyökkel és vezetékes tekercsek, amelyek mind a GPS által használt menyasszonyi csokrok.

Karácsonyi jelenet Wedding Cakes - Karácsonyi Figurák, mint Mária, József, Santa Claus, Three Wise Kings és a Jézus a jászolban gyönyörűen domborított ezekben a sütemények. A menyasszonyi fél a templomkertben megtalálható gyönyörűen vésett e kalács.

Karakter Wedding Cakes - Ezek a sütemények általában mini számok replikák a menyasszony és a vőlegény az esküvő napján, mint a fő hangsúly.

0 comments: