Karácsonyi Ötletek

Posted by Jiky at 7:58 PM

Wednesday, January 6, 2010

Karácsony körül minket, és még mindig van olyan sok dolog maradt hátra.

Nos, ne ess pánikba. Karácsony az idő kellemes és óriáscápa a vidámság annak szellemét. Legyünk együtt megengedhet magának ebben az izgalmas és a szívben felmelegedés fesztivál hívott karácsonykor.

Íme néhány egyszerű és hasznos karácsonyi ötletek, ami biztosan hozza a mosoly az arcodon ..

Mi van csak szükség van ezekre a karácsonyi ötletek kis türelemmel, néhány kisebb mindennapi használat tartozékok és sok-sok szórakoztató.Minden ötlet nagyon könnyen hordozható, és egészen biztosan, hogy a karácsonyi szezon az élet szép, hosszú memória.
Bow karácsonyi dekoráció
Az egyik legegyszerűbb, ám mégis elegáns karácsonyi ötletek hozzáadni szalagok el kitüntetést. Adnak ünnepi külsőt és a keveréket jól, ha összehangolják a karácsonyi díszítő rendszert. Felveheti őket a szék hátán, gyertyatartók, koszorúk, koszorúkkal, kosár kilincsek, kárpit tie-hátán, lépcső korlátok, és doorknobs.
Karácsonyi terítékek
Vegye ki az ünnepi edények és evőeszközök keresnek. Akár azt is kezdődik egy sor nyaralás ételek vacsorával lemez hogy koordinálja a mindennapi ételeket. Felvehet a gyűjteményben minden évben. Rendezzük el a különböző ételek körül az asztalt, és kap egy halom észrevételeket és feléleszteni emlékek. Ez az elképzelés a karácsony egész életen át tartó vásárlási és nem mennék hulladék végén a karácsonyi szezonra.

Christmas Candle Delight
Rendezzük sok karácsonyi illatos gyertyák az étkező asztalra, és vacsorázni gyertyafény mellett. A hatás nem csak megnyugtatják, de az érzékeit is felvesz egy különleges bájt már a legegyszerűbb ebédet.

Is intézkedik pillér gyertyákat a fürdőszobában, a mosogató vagy a kád körül. Időt vesz igénybe ázni és élvezd! Ha kevés a gyermekek otthon, akkor nagyon oda kell figyelniük gyertyákat a ház körül. Mindig van egy felnőtt a szobában. Ez a karácsonyi Idea biztosan hogy van egy kis szünetet, és élvezze a csodát a karácsonyi földön.

Karácsonyi koszorú

Add a karácsonyi szín
Dobd fel a házat egy csobbanás a karácsonyi színeket. Kendő füzér, akár valós vagy mesterséges, a korlátok, mint tükrök, a armoires tetején, és a köpeny mentén.

Ez a jogi aktus nem csak, mint egy szép karácsonyi ötlet, de azt is terjed mentén a karácsonyi szellem.



A természet ajándékai
Használja megmaradt zöldek az Ön karácsonyfája hogy néhány gyors intézkedéseket egyszerű tálak. Tegyünk egy egyszerű karácsonyi megállapodás egy könyvespolc, a fürdő mosogató, a konyhai ablakpárkányon, valamint az alkalmi asztal. Is felvehet, bolyhos fenyőtobozt with dísz és íjakkal egy tálba, vagy kosarat. Minden ilyen típusú egyedi karácsonyi ötletek nem csak hogy a ház megtelik karácsonyi móka, de arra is, hogy úgy érzi, szívesen díszítették a környékre.

0 comments: