Ifjúsági Christmas Plays

Posted by Jiky at 10:58 AM

Saturday, January 2, 2010

Ifjúsági Christmas Plays
Karácsony van egy nagy idő a jókedv, vidám döntéshozatalban. Különböző karácsonyi játszik is szerveznek a nyaralás ideje teljes móka és szórakozás
Híres Ifjúsági Christmas Plays
Ifjúsági Karácsonyi játszik általában által végzett fiatalok és a felnőttek. Alább egy listát az ifjúság karácsonyi játszik.
Tesz egy pillantást a listát, és nézd meg a színház közelében lehet, hogy üzembe egyet.

Cipész és a tündék, bábjáték

Karácsonyi kibontotta

Ez a csodálatos Karácsonyi játék unwraps igazi jelentését a szezon. A játék nem beszél bármilyen anyagból ajándékot is kibontotta hanem a kinyilatkoztatás Isten ajándéka az emberiségnek. Bob Christmas Empórium készül december 26, a legnagyobb napja az év visszatér, Jellemzőjük a tömeg, a hosszú sorok és boldogtalan ügyfeleket. Után zavaró és kimerítő nap, Bob találkozik Mary tulajdonosa, a The Meaning of Christmas Üzlet az utca túloldalán, aki azt állítja, hogy soha nem elégedetlen ügyfelekkel. Elcsábította őt marketingstratégia kínálatából ajándék az összes olyan ügyfélnek, belép ő tárolja és megtalálja a maga számára, hogy Isten ajándéka nem jön egy dobozban.

Jason's Gift

Ez az ifjúság karácsonyi játéka harminc perc alatt nyílik meg egy betlehemi fogadó által működtetett Isaac és felesége, Sarah. A csárda tele van olyan utas, aki azért jöttek, hogy adót fizetni, hogy Heródes király. Segítve őket abban, az ő fia, Jason, aki mindig gondoskodik a vendégek rendelkezésére. Egy nap jön, amikor az érzékeny Jason úgy érzi, valami különleges történik. Egy ember jön a feleségével, aki hamarosan szülni megérkezik a fogadóban. Keresztül Jason nyomására abban, Isaac lehetővé teszi a párok maradni a pajtában, ahol egy csoda vezet a másikra. Születését a baba jár Izsáknak és Jason együtt.

Nem az utolsó szalmaszál

Ez a játék a tizenévesek és az idősebb fiatalok, hogy sző Jézus életének együtt a születése. Ez emlékeztet minket, hogy a világ megváltozott örökre az ő születése, élet, halál, és az élet a halálon túl. Néhány a hagyományos viseletek és betlehemes beállítás használható együtt utcai ruha.

0 comments: